Shtyrja e Tokyo 2020, Thomas Bach: Menduam për shëndetin e sportistëve

Ditën e martë Komiteti Olimpik Ndërkombëtar vendosi shtyrjen e Lojërave Olimpike dhe Paralimpike për në vitin 2021, kurse këtë të mërkurë ky institucion tregoi edhe motivet nëpërmjet presidentit të tij, Thomas Bach që foli në një konferencë telefonike ‘Menduam më shumë për shëndetin e sportistëve, por edhe të personave të tjerë të përfshirë në këtë

Vazhdoni leximin →