I dashur president, mos i quani kancer ndeshjet e trukuara!

Më parë se të parashutonte Agostineli në stolin korçar, kur gjurmoje ndeshjet e Skënderbeut në kampionat, kishim dëgjuar rëndom një frazë krenarie: “ Kur luajmë në kampionat, mëndjen e kemi në Europë”. Shijet ndryshokan shpejt, sidomos kur ndodhesh në qelinë europiane si i dënuar dhe dëgjon frazën debutuese në gjuhën italiane: “ Luajmë në fushë

Vazhdoni leximin →