Stema të FIFA-s për arbitrat kosovarë të futbollit

Kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri, ka pritur në një takim gjyqtarët e parë të Kosovës të cilët janë përfshirë në listën e gjyqtarëve të FIFA-s, Genc Nuza si gjyqtar kryesor, dy anësorët, Bujar Selimaj e Fatlum Berisha, si dhe Lumturije Muhadri në konkurrencën e femrave dhe Besart Ismajli e Besar Beqiri në futsall. Me këtë

Vazhdoni leximin →