Portugalia rihap stadiumet me ndeshjet e kombëtares?

Federata Portugeze e Futbollit do të lejojë në tetor të hyjnë në stadium në mënyrë graduale një numër i kufizuar tifozësh për ndeshjet me Spanjën dhe Suedinë si një test për ndeshjet e kampionatit. Vendimi u mor pas një konsultimi më qeverinë dhe autoritetet shëndetësore luzitane. Për sfidën mes Portugalisë dhe Spanjës që do të

Vazhdoni leximin →