Një histori, një shpjegim dhe një statistikë për dyshen Mane-Salah!

Tjetër bën, e tjetër thua. Kështu është një shprehje, por nuk dihet nëse mund të përkufizohet kështu raporti mes Sadio Manesë dhe Mohamed Salahut tek Liverpuli. Dyshja, është thënë se, ndodhet në krizë besimi dhe bashkëpunimi, dhe statistikat flasin për një “ngërç”, ndonëse vetë personazhi kryesor i “telenovelës” ka tjetër version. Mane, i intervisuar nga

Vazhdoni leximin →