Paraja shkon te paraja; Championsi pasuron vetëm të mëdhatë

Champions League është një kompeticion në të cilin cdo skuadër dëshiron të marrë pjesë e sidomos ta fitojë. Kjo jo vetëm sepse shkruan emrin në futbollin evropian, por edhe për përfitimet financiare që siguron. Cdo vit UEFA akordon shpërblime të majme për skuadrat pjesëmarrëse dhe kuptohet edhe për ato që avancojnë në cdo raund, deri

Vazhdoni leximin →

Franca – 38 milionë dollarë, kurse Kroacia – 28 milionë

Në llogarinë bankare të përfaqësueses sëFrancës, pasi kjo e fundit fitoi titullin e kampiones së botës, duke mundur 4-2 në finale përfaqësuesen e Kroacisë, FIFA do të derdhë 38 milioë dollarë, ndërkohë që 10 milionë dollarë më pak do të shkojnë në arkën e Kroacisëdhe 24 milionë – tek ajo e Belgjikës që zuri vendin

Vazhdoni leximin →