Një “El Klasiko” në Majemi, do të thotë miliona për La Ligën

Disa vjet më parë, kampionati spanjoll nuk përfitonte ndonjë gjë të jashtëzakonshme nga tifozët dhe biznesi jashtë kufijve të Spanjës. Pesha e të ardhurave “ndërkombëtare” nga e drejta televizive ishte relativisht e vogël, dhe në 2013-2014 arrinte në 260 milionë euro. Sot, është ndryshe, dhe tregu jashtë Spanjës i jep plot 900 milionë euro La

Vazhdoni leximin →

SHBA, abuzimet seksuale në sport hetohen nga qeveria

Qeveria amerikane hap hetimet për abuzimet seksuale në sport në këtë vend. Është pikërisht Departamenti i Drejtësisë që ka ndërmarrë kërë hap duke u bazuar te problemet që ekzistojnë në sistem. Lajmi bëhet i ditur nga ‘Ëall Street Journal’ sipas së cilës, shkas për hapjen e këtyre hetimeve u bë skandali i shpërthyer me mjekun

Vazhdoni leximin →