Bordo ‘bëhet’ amerikane; klubi blihet nga investitoret për 100 milionë Euro

Bordo ndjek shembullin e Olimpikut të Marsejës dhe ‘bëhet’ amerikane. klubi francez tashmë ka ndërruar pronar pasi është shitur te Fondi General American Capital Partners për shifrën e 100 milionë Eurove. ishin vbetë drejtuesit e M6, kompanisë që kishte pronësinë e Bordosë që nga viti 1999 që komunikuan mbylljen me sukses të këtij transaksioni. Ishte

Vazhdoni leximin →