Provokacia shqiptare: t’u mësojmë serbëve se humbja është pjesë e ADN-së së tyre!

Me përfaqësuesen e Zvicrës luajnë katër ose pesë shqiptarë, kryesisht me orgjinë nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria, kështu që shumë tifozë shqiptarë e konsiderojnë ekipin zviceran si ekipin B të Shqipërisë që, sikurse dihet, nuk merr pjesë në Botëror. Në këto kushte, shumë shqiptarë e kanë zgjedhur favoritin e tyre në këtë Kupë Bote dhe

Vazhdoni leximin →