Seksizmi i Sarrit nuk është i huaj në kulturën seksiste të Italisë

Atje në Jug, në Siçili, gratë disi të pavarura quhen me përçmim “xitele (zitele). Po atje, në Siçili, ende kërcënohesh, të shkatërrohen të mbjellat, të vriten qentë e të helmohen qetë, por gjoba për këto “kundravajtje administrative” është vetëm 300 euro. Nëse shkojmë edhe më në veri, në Romë apo Milano, nëse shikojmë politikën dhe

Vazhdoni leximin →