Dortmund “me shpatë”: Talenti Sanço edhe vitin tjetër me ne!

Mund të quhet “incubator”, “çerdhe”, “kopësht” apo “shkollë fillore”, por Borusia e Dortmundit është krenar për talentet e saj, dhe e suksesshme me ta. Trajneri Lysien Favre ka krijuar një skuadër simpatike dhe fituese, ndërsa drejtori sportiv, Mikael Cork, është “mburoja” e klubit, ndërsa shumë gjigandë në Europë po hedhin “grepat” për t’i “peshkuar”. Një

Vazhdoni leximin →