Itali, futbolli do ta tregojë veten kur t’i preken rrogat!

Presidenti i Federatës e lëshoi sfidën e tij, dhe në Apenine presin të shohin sesi do të përfundojë diskutimi. Tema është tabu, siç ndodh kur vjen puna për prekjen e interesit njerëzor, por Gravina theksoi se “nuk mund të jetë tabu të flasësh për shkurtim të rrogave, duhet të kuptojmë se gjendja e urgjencës vlen

Vazhdoni leximin →