La Liga, nëse nuk fillon në deri në 27 qershor, anulohet për fare!

Sezoni duhet përfunduar në një farë mënyre, kjo është një dëshirë, është një detyrim financiar e sportiv, por “Nëna Natyrë” mund t’i bëjë të pafuqishëm për t’ia dalë. Drejtuesit e Federatës Spanjolle të Futbollit, të Ligës së Futbollit e të klubeve përpiluan skenarët e mundshëm për t’ia dalë mbanë në krizën e koronavirusit. Ka tre

Vazhdoni leximin →

Moto GP nuk gjen paqe; në rrezik edhe gara e Austin

Nuk ka paqe për MotoGP për shkak të coronavirusit. pas anulimit të Cmimit të Madh të Katarit dhe shtyrjes së atij të Tajlandës në Buriram, skuaderitë pjesëmarrëse në këtë Botëror ishin projektuar për startin e kampionatit në 5 prill me Cmimin e Madh të Austin në Texas. por edhe kjo garë është në rrezik, pasi

Vazhdoni leximin →