Ikën apo nuk ikën Zaniolo! Roma i ka idetë të qarta!

Flamuri është në gjysmështizë për largimin e Françesko Totit (kështu duhet të jetë), por kjo nuk do të thotë se Roma vetëm po “mban zi” e nuk po bën asgjë tjetër. Në një klub futbolli, që duhet të pretendojë suksese sezonin e ardhshëm, dhe në një ndërmarrje biznesi, kjo nuk lejohet as për lamtumirën e

Vazhdoni leximin →

Toti e respektonte Konten, por çfarë zhgënjimi tani në fund!

Deri dy ditë më parë ishte një nga drejtuesit e Romës, të paktën ligjërisht. Françesko Toti tashmë është larg klubit të tij të vetëm të zemrës, ndërsa kohët e fundit pati një zhgënjim të fortë nga dikush që e vlerësonte shumë. Ish-kapiteni nuk arriti ta konceptonte atë që bëri Antonio Konte, një legjendë 15-vjeçare e

Vazhdoni leximin →

Legjenda Toti, mos vallë i vlen Romës më shumë kur je larg?!

Ky njeri nuk ka vënë kurrë paratë apo lavdinë personale përpara ndjenjës së përkatësisë, pra lumturisë absolute i jepte fakti se luante për skuadrën e qytetit të tij. Françesko Toti dhe Roma janë një binom i pandashëm në 30 vjet, diçka që nuk e shkatërroi as interesimi i jashtëzakonshëm i Realit të Madridit shumë kohë

Vazhdoni leximin →