Tenis, Nadal mbreti I botës për vitin 2019

Rafael Nadal e mbyll vitin 2019 në krye të klasifikimit të ATP dhe e përshëndet atë si numri 1 I botës për herë të pesrë në karrierën e tij, 2008, 2010, 2013, 2017 dhe 2019. Menjëherë pas tij janë Novak Xhokovic dhe Roxher Federer, ndërkohë që për femra mbretëresha ëshgtë Ashli Barti Në të vërtetë

Vazhdoni leximin →