Megan Rapino dhe mesazhi i drejtpërdrejtë për Trump

Megan Rapinoe është kthyer në një pikë referimi për shumë amerikanoveriorë. Sulmuesja e përfaqësueses amerikane të futbollit të femrave që sapo u shpall kampione e botës për të katërtën herë dha një mesazh që nuk la askënd indiferent dhe mesazhi nuk ishte për një personazh të zakonshëm, por për vetë presidentin amerikan Donald Trump me

Vazhdoni leximin →