Nuk vjen tek Milani? Rangniku gjithsesi po meson italishten!

Prokuratori i tij deklaroi se nuk ka asnjë bashkëpunim mes klientit të tij dhe klubit të madh të Serisë A, sërish diçka duket se do të ndodhë. Ralf Rangnik, siç njofton “La Gazeta delo Sport”, ka shkuar në kurs për italishten. Përgjegjësi i sektorit të zhvillimit futbollistik të kompanisë Red Bull, që përfshin klubet e

Vazhdoni leximin →