Rastësisht ose qëllimisht, francezët e harruan Benzeman!

Karim Benzema, përsëri, u gjend të qendër të vëmendjes së medias, por, kësaj here, ai nuk i ka as faj dhe as borxh askujt. Kështu, në profilin e twitterit të përfaqësueses së Francës është bërë një përshendetje në adresë të Rafael Varanit që, në përbërjë të Realit të Madridit, ka dalë në finale të Ligës

Vazhdoni leximin →