Milan-Inter dhe San Siro I ri; ja projekti I Populus

Në 26 shtator në Universitetin Politeknik të Milano-Bovizas do të prezantohen zyrtarisht dy projektet e mbetura në garë për stadiumin e ri të San Siros. Interi e Milani do të zbulojnë ‘concept design’ të prezantuar nga studio e arkitekturës Populous dhe Manica+Sportium. Sipas këtij projekti stadiumi është përfshirë në një distrekt shumëfunksional aktiv në 365

Vazhdoni leximin →