Festime të mëdha në Lima: Peruanët priten si përëndi!

Disa mijëra tifozë e pritën përfaqësuesen e Perusë në Lima, mbas kthimit të saj nga kampionati botëror i Rusisë. Mbas tri ndeshjeve në grup, peruanët dolën në vend të tretë. Ata humbën me rezultatin minimal (1-0) ndaj fuqive evropiane, Francës dhe Danimarkës, por me fitoren 2-0 ata i dhanë një lamtumirë dinjitoze kampionatit botëror, ku

Vazhdoni leximin →