Efekti coronavirus; edhe NBA do t’u mbajë pagat lojtarëve?

NBA duket se po shkon drejt marrjes së vendimit për reduktimin e pagave të basketbollistëve për shkak të pandemisë coronavirus. Lajmi bëhet I ditur nga rrjeti televiziv amerikan, ESPN sipas të cilit, Lega Amerikane  e Basketbollit  u ka dërguar një promemorie të gjitha skuadrave pjesëmarrëse në kampionatin më spektakolar në botë ku citohej një klauzolë

Vazhdoni leximin →

Coronavirus, edhe Barcelona mendon shkurtimin e pagave

Barcelona duket se ka ndërmend të ndjekë shembullin e shumë klubeve evropiane dhe po mendon seriozisht të reduktojë pagat  futbollisteve. Klubi katalanas po bën një plan për të përballuar pasojat e krizës ekonomike të shkaktuar nga coronavirusi dhe mes masave për t’u ndërmarrë është padyshim reduktimi I kostove që mund të përfshijë edhe një reduktim

Vazhdoni leximin →