MotoGP, doping; Iannone mbetet ‘I pezulluar’ por del prova që mund ta lirojë nga akuzat

Pezullohet gjykimi për Andrea Iannone. Pasi morën në dorëzim provën mbrojtëse të shfaqur nga avokati I pilotit të Aprilias, Antonio De Rensit, gjyëtarët e Federatës Ndërkombëtare të Motociklizmit, morën 5 ditë kohë për të vijuar hetimet për cështjen e dopingut të italianit. Prova e paraqitur ishte rezultati I një analize të bërë mbi flokët e

Vazhdoni leximin →

MotoGP, Ianone pozitiv në testet antidoping, FIM e pezullon

Federata Ndërkombëtare e Motociklizmit pezulloi Andrea Ianonen pasi rezultoi pozitiv në një kontroll antidoping, Analiza në kampionin e urinës së pilotit të Aprilias u krye në një laborator të akredituar të ËADA në Kreisha në Gjermani nga ku rezultoi se pozitiviteti I Ianones për steroid androgenë anabolizantë dhe e gjithë kjo ndodhi në 3 nëntor

Vazhdoni leximin →