Mrekullia Meta ndodhi, na bëri të lumtur mu në buzë të greminës!

Tamam sikur të ishte skenari i një filmi të regjizorit të paparashikueshëm Hiçkok, kur ndryshe e mendon fundin dhe ..sa hap e mbyll sytë, gjithshka përmbyset në favor të  lumturisë. Kështu ndodhi në ndeshjen “triller”  Kukësi-Skënderbeu,  ku arbitri ose “mrekullia Meta”  e dërgoi ndeshjen në buzë greminës dhe kur të gjithë prisnin ta shtynte  në

Vazhdoni leximin →

Çfarë ilaçi u japin shefat arbitrave që s’kanë frikë të gabojnë?

Nuk ndalen arbitrat shqiptarë edhe pse burgjet e tyre janë mbushur plot  nga java në javë,edhe për një arsye të thjeshtë: ata sipër,  komanduesit, kështu e duan garën mes një amalgame “gabime njerëzore” dhe “gabime të telekomanduara”.  Me stemë apo pas stemë,  të gjithë bilbilat po tregojnë se po luajnë kampionatin më të harbuar në

Vazhdoni leximin →