Roberto Mancini dhe kalendarët: Do të jenë një problem

Trajneri i përfaqësueses italiane Roberto Mancini ishte pjesëmarrës në një ëebinar e organuzuar nga Bologna në mbështetje të sektorit të të rinjve në futboll dhe opër këtë event ku ai theksoi se kalendarët në futboll do të jenë një problem ‘Kemi organizuar disa biseda në chat me lojtarët e Kombëtares për t’i përshëndetur dhe për

Vazhdoni leximin →

Krahasimi i Mançinit: Poçetino dhe Klopi do të kishin fund të keq në Itali!

Trajneri i përfaqësueses italiane, Roberto Mançini, bëri një koment mbi komentin e Zhoze Murinjos për Maurisio Poçetinon dhe Jyrgen Klopin, të cilët, sipas trajnerit portugez, kanë gjithnjë mbështetje, megjithëse nuk i realizuan ambiciet e përcaktuara të Totenhemit dhe Liverpulit. Mançini u përqendrua te Poçetino dhe Klopi, duke theksuar se me atë që arritën, të dy

Vazhdoni leximin →