De Ligtin nuk e lë krenaria e tij të largohet, jo ligjet e Italisë!

Natyrisht, paratë janë të rëndësishme edhe për një 20-vjeçar (ndonëse nuk duhej të ishin kaq shumë). Gjithsesi, kur flasim për një lojtar që dëshiron të jetë kampion, siç është Matijs De Ligt, atëherë hyjnë në llogari edhe faktorë të tjerë. Mediat spanjolle, italiane dhe britanike kanë shkruar se mundësia për të kaluar tek Barcelona është

Vazhdoni leximin →