Kjo FSHF-ja.. na ndezi “dritat e qelisë”, dhe na fiku ato të Europës!

Sa herë që flet Prodani në ekran, “çunat” e FSHF-së, sipas zakonit të ishi-it që “spiunon” sistemin,  ndezin ndonjë qiri në kujtim të ditëve.. kur të gjithë uleshin në gjunjë para të madhit. Ish-sekretari, mu  në këto momente sikleti kur pjella e Asamblesë s’paska “prindër”,  vë dorën mbi plagën e mavijosur të dosjeve. Që Federata

Vazhdoni leximin →