Tirana kur tradhëton trajnerin ka ….taktikë!

Ju kujtohet kur Tirana iu përgjërua në Greqi, Artur Lekbellos, që të pranonte ftesën për të marrë stolin bardheblu? Çfarë feste kur Turi tha “po” dhe çfarë heshtje kampione kur Lekbellon e larguan sa hap e mbyllë sytë, pa dhënë shumë shpjegime. Nuk thuhej më se “një i familjes” u tradhëtua në ditën me diell

Vazhdoni leximin →