Lebron Xhejms-Zajon Uilliamson, dueli që ndezi flakë NBA-në!

Fitoi përsëri “Mbreti” dhe vështirë të pritej që të ndodhte ndryshe. Lebron Xhejms është një “institucion” i vërtetë në basketbollin amerikan, që ka talentin e pamasë, fuqinë fizike herkuliane si dhe një përvojë të pazakonshme. Gjithsesi, edhe ai shikon me admirim “rrulin” e ri të NBA-së, talentin e sapo dalë mbi ujë, Zajon Uilliamsonin. U

Vazhdoni leximin →

Lebroni shijoi fitoren me Golden Stejtin … nga stoli!

Udhëheqësi këtë herë ishte Entoni Dejvisi dhe dueli nuk ishte nga ata të zjarrtët e viteve të kaluara, kur Xhejmsi vihej përballë Uorriorsëve. Golden Stejti i sotëm është “gjysmagjel”, dhe prandaj Lejkërsat vendosën t’i jepnin pushim Lebronit pikërisht në këtë ndeshje. “Mbreti” i basketbollit nuk përtoi aspak dhe udhëtoi me skuadrën (një rrugë e shkurtër

Vazhdoni leximin →