Spanjë, La Liga është në…’alarm të kuq’

Janë zhvilluar vetëm javët e para në kampionatin spanjoll, por La Liga duket se është në ‘alarm të kuq’. Kjo për shkak të numrit të lartë të kartonave të kuq që janë dhënë gjatë këtij fillim sezoni që ka shqetësuar jo pak futbollistët dhe trajnerët që nuk e kanë aspak problem që të shfaqin pakënaqësitë

Vazhdoni leximin →