Lebron Xhejmsi, një kampion tragjik i sportit!

Sporti është i mbushur me shembuj tragjikë të kampionëve të mëdhenj që kanë nuk e kanë vënë dot “kurorën”. Sot, më i madhi nga të gjithë është pikërisht i tillë dhe quhet Lebron Xhejms. Basketbollisti numër 1 i botës pësoi në ndeshjen e parë finale të NBA-së një humbje që simbolizon pikërisht karrierën e tij

Vazhdoni leximin →