Rugby, ‘Times’ kundër Italisë: Koha që të mbetet jashtë ‘6 Kombeve’

Nga Anglia po kërkohet sërish përjashtimi i skuadrës përfaqësueses italiane të Rugby nga kompeticioni i rëndësishëm i këtij sporti ‘6 Kombet’. Një editorial i ‘Times’ sulmon ashpër skuadrën e italiane duke e shprehur hapur këtë koncept. ‘Është koha që Italia të përjashtohet, për të mirën e reputacionit të turneut dhe në mënyrë paradoksale edhe të

Vazhdoni leximin →

Roberto Mancini dhe kalendarët: Do të jenë një problem

Trajneri i përfaqësueses italiane Roberto Mancini ishte pjesëmarrës në një ëebinar e organuzuar nga Bologna në mbështetje të sektorit të të rinjve në futboll dhe opër këtë event ku ai theksoi se kalendarët në futboll do të jenë një problem ‘Kemi organizuar disa biseda në chat me lojtarët e Kombëtares për t’i përshëndetur dhe për

Vazhdoni leximin →

Corona virus, CONI: Ndoshta mund të zgjatet ndalimi I stërvitjeve

Sportistët profesionistë në Itali duhet të presin e dhe pak kohë për t’iu rikthyer stërvitjes. Kjo është parandjenja e presidentit të Komitetit Olimpik Italian, Giovanni Malago. ‘Stërvitjet janë ndaluar për të gjithe dhe unë kam një parandjenjë që kjo do të zgjatet ose deri pas 27 prillit ose fillimit të majit-tha Malago-është e nevojshme që

Vazhdoni leximin →