Golf, Woods sfidë me Mickelson kundër coronavirusit

Tiger Woods e Payton Manning do të vihen kundër Phil Mickelson dhe Tom Brady. Këto janë dy ciftet e përcaktuar për një ndeshje golfi mes dy kolosëve të kësaj disipline dhe që do të zhvillohet  në fund të muajit maj në Florida. Është kjo një sfidë që duke parë përbërjen e skuadrave përfshin edhe dy

Vazhdoni leximin →

‘Medalja e Lirisë’; Donald Trump nderon Tajger Uds

Njeriu më i pushtetshëm në botë nderon golfistin më të fortë në botë në 25 vitet e fundit. Presidenti i SHBA, Donald Trump i dorëzoi Tajger Uds Medaljen e Lirisë që është vlerësimi më i lartë civil i SHBA ‘Ndryshoi historinë e golfit për të luftuar me dëmtimet dhe për t’u kthyer në majat më

Vazhdoni leximin →