FSHF jep 3.8 miliardë lekë për stadiumin e Kukësit, “peshqesh” politik për qeverinë!

Besohet të jetë gati në nisje të sezonit të ardhshëm. Stadiumi i Kukësit është një kantier i madh ndërtimi, ndër më të rëndësishmit në Shqipëri, por burime në Federatën Shqiptare të Futbollit shprehen se investimi përbën edhe një shqetësim, madje edhe një detyrim. Deri tani, Federata ka shpenzuar rreth 3.2 milionë euro, apo rreth 3.8

Vazhdoni leximin →

Humbjet e kombëtareve të moshave në 2019, trajnerët nuk preken, por e pëson “Xhema”!

Rezultatet nuk kanë qenë ata që priteshin. Pavarësisht optimizmit në Federatën Shqiptare të Futbollit për ekipet kombëtare të moshave, viti 2019 përfundoi keq, dhe për këtë arsye u vendos që të ndryshohej. Pritet të shkarkohet Xhemal Mustendanagiç, Drejtori teknik i Departamentit të futbollit, më praktikisht, drejtor teknik i ekipeve kombëtare të moshave. Kjo gjë u

Vazhdoni leximin →