Novak Djokovic në Sanremo, momente argëtuese me Fiorellon

Nata e dytë e festivalit të muzikës italiane, Sanremo pati një të ftuar të vecantë, Novak Djokovic. Tenisti serb, numri 1 I renditjes botërore dhe një njohës I  mirë I gjuhës italiane falë bashkëpunimi të tij më Riccardo Piattin teksa stërvitej në Itali, u ngjit në skenën e ‘Ariston’ ku pati disa momente të këndshme

Vazhdoni leximin →