Po i vjen fundi “derbit” të bojkotit? Mos thoni.. ishte ndeshje e trukuar…

Në futbollin tonë, sidomos në kohën e diktaturës,  mbledhjet kanë qënë pjesë e rëndësishme e “lojës”.  Kishte një rregull të pashkruar: kur humbisje apo nuk “flisje” siç duhet në fushë, modoemos do të luaje për “fitore” në mbledhje. Në kohën e sotme, tamam në vitin 2020,  është thyer rekordi i diktaturës : s’ka futboll prej

Vazhdoni leximin →

Futbolli shqiptar, kapriço të fortësh dhe diktim për futbollistët

Vetëm në Shqipëri, futbolli nuk është më një lojë që kërkon fushë, por në të kundërt është kthyer në një kapriço të fortësh. Të gjithë ata që drejtojnë këtë sport mblidhen çdo ditë dhe përsërisin të njëjtat kërkesa drejtuar qeverisë, ndërkohë që kryeministri nuk duhet të jetë cënuar shpirtërisht nga mbledhjet e njëpasnjëshme të futbollit

Vazhdoni leximin →

Klubet vuajnë nga “sindroma e Stokholmit”..Janë dashuruar me pengmarrësit !

Ju kujtohet deklarata “kërcënuese” e Koço Kokëdhimës “udhëheqëesit shpirtëror” të  Ligës dhe të Bojkotit? Nëse Qeveria nuk do të plotësonte 4 apo 5 kërkesat e “qeverisë së futbollit”, atëhere bojkoti do të merrte rrugët, madje bulevardin  e madh, ku futbollistët e klubeve do të xhonglonin me top dhe pa top në shenjë proteste para dyerve

Vazhdoni leximin →