Bekenbaueri lë pas sëmundjet, flet për Klopin dhe Kahnin

Jo më kot e ka nofkën “Perandori”. “Kaizer” Franc Bekenbauer është lajm i madh për mediat gjermane, edhe kur thotë mendime që mund të mos jenë gjithnjë të mira për Bajernin (sa për të marrë një shembull). Legjenda e futbollit teuton u shfaq në “Alianc Arena” dhe u intervistua nga “Skaj Sporti” (Sky Sport) pas

Vazhdoni leximin →

Bundesliga pret një tjetër Bekenbauer, nipin Luka!

Është vetëm 18 vjeç dhe ka kaluar me sukses provën tek Hanoveri. Quhet Luka Bekenbauer, dhe mediat gjermane sqarojnë menjëherë se është nipi i “Perandorit” Franc Bekenbauer. Trajneri Horst Helt (Heldt) e lavdëron Lukën. “Ishte një javë e mirë prove, tashmë të dyja palët e njohin mirë njëra-tjetrën”. Luka Bekenbauer u stërvit, sidomos i vëzhguar

Vazhdoni leximin →