Dështimi i tretë i Bajernit në bisedimet me David Alabën!

Gazeta “Bild” e lë misterioze dhe thotë se gjithçka po ndodh sepse një premtim nuk po mbahet. Kështu shkruan e përditshmja tabloide që sqaron se edhe bisedimet e treta mes përfaqësuesve të Bajernit dhe agjentit të David Alabës, dështuan. Këto bisedime qenkan mbajtur disa kohë më parë dhe agjenti Pini Zahavi është larguar pa arritur

Vazhdoni leximin →