De Brujn, më parë bën fëmijën, pastaj vendos të martohet!

Tradicionalisht, më parë njeriu është fejuar, martuar dhe pastaj ka bërë fëmijë, por kohët e sotme kanë krijuar tjetër mënyrë të jetesës. Kevin De Brujn është një nga ata që ka vepruar ndryshe. Futbollisti belg i Mançester Sitit e pati më të lehtë të lindte një fëmijë me të dashurën e tij, Mishelë Lakrua, sësa

Vazhdoni leximin →