Ajër I rëndë; ndërpriten kualifikueset e Australian Open

Po ndodh ajo për të cilën të gjithë kishin frikë.  Zjarret në Australi po prekin edhe Australian Open. Ditën e hënë për shkak të ajrit të rënduar nga tymi dhe mjegulla e krijuar nga flakët kanë bërë  që të ndërpriten përkohësisht sfidat kualifikuese të turneut të parë Grand Slam, për të nisur sërish këtë të

Vazhdoni leximin →