Nga shtanga te Komiteti Olimpik, kur sporti është “levë” e Partisë!

Ndryshojnë kohët, ndryshojnë ngjyrat politike, por njerëzit e sportit nuk ndryshojnë, janë të njëjtët veçse shkojnë “nga fryn era”. Pas maskaradës së Asamblesë në Federatën Shqiptare të Peshëngritjes, ja ku erdhi edhe skandali i radhës, por që duhet quajtur normalitet. Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) u mblodh në një Asamble të Jashtëzakonshme, për të cilën

Vazhdoni leximin →

Kjo FSHF-ja.. na ndezi “dritat e qelisë”, dhe na fiku ato të Europës!

Sa herë që flet Prodani në ekran, “çunat” e FSHF-së, sipas zakonit të ishi-it që “spiunon” sistemin,  ndezin ndonjë qiri në kujtim të ditëve.. kur të gjithë uleshin në gjunjë para të madhit. Ish-sekretari, mu  në këto momente sikleti kur pjella e Asamblesë s’paska “prindër”,  vë dorën mbi plagën e mavijosur të dosjeve. Që Federata

Vazhdoni leximin →