Vanessa Bryant, foto familjare në muralesin për Koben

Vanessa Bryant, e veja e të madhit Kobe Bryant të ndarë në mënyrë tragjike nga jeta, së bashku me vajzën Gianna dhe 7 persona të tjerë në një aksident me helikopter në 26 janar, publikoi në profilin e saj në Instagram një foto të këndshme të familjes teksa pozonte përpara një muralesi përkujtimor të Kobet dhe Giannës,

Vanessa Bryant e shoqëroi këtë imazh shumë të bukur të shoqëruar me vargjet e këngës ‘Smile’ të interpretuar nga Nat King Cole

Sfidanti.al