NBA, Los Angeles ndalet për të kujtuar Kobe e Giannan

Rreth një muaj pas aksidentit tragjik me helikopter, qyteti I Los Angelesit dhe e gjithë bota sportive I dhanë lamtumirën e fundit Kobe Bryant dhe vajzës së tij Gianna. Zgjedhja e datës për shërbimin Memorial të yllit të NBA nuk është aspak e rastësishme, 24/2, numrat e që mbanin në vfanelat e tyre Kobe Bryant.

Po kështu nuk ishin aspak të rastësishme edhe cmimet e biletave për të marrë pjesë në këtë eveniment,të ardhurat nga I cili do të shkojnë për Mamba e Mambacita Sports Foundation; biletat që ishin më pranë skenës u shitën 224 Dollarë, ndërsa ato që ishin më larg u shitën me 24.02 Dollarë.

Sfidanti.al