Shakira kalon telashet; paguan 20 milione Euro per evazionin fiskal

Problemet e Shakires me organet tatimore filluan te marrin zgjidhje edhe pse nepermjet vendimeve per te cilat ajo nuk eshte dakord. Kengetarja kolumbiane, e fejuara e mbrojtesit te Barcelones Xherard Pikè, ka pranuar te paguaje 20 milione Euro si pjese e borxhit te akumuluar kundrejt Organeve Tatimore Spanjolle.

Shakira ishte dy here nen hetim; se pari per donacionet ne Fondacionin e saj dhe se dyti per deklaraten false se ne 2011-2014 jetonte ne vendet qe njihen si parajsa fiskale duke kryer evazion prej 120 mije Euro ne vit.

Sipas te perditshmes ‘El Periodico’ Shakira nuk ishte shume dakord me kriterin e perdorur nga organet fiskale, por ne fund u detyrua te sistemoje kete situate dhe te paguaje gjoben.

Sfidanti.al