Roma, Totti dhe Ilary, shëtitje në qendër të qytetit

Shëtitje nëpër Romë si dy persona sapo të dashuruar; Francesco Totti dhe Ilary Blasi u panë së bashku në Qytetin e Përjtshëm me maska të zeza në fytyrë dhe një stil vërtet dark.

Në këtë mënyrë ishte e vështirë t’I njihje, por ish kapiteni I Romës dhe bashkëshortja e tij u fotografuan te e famshmja ‘Fontana Di Trevi’ një dfoto që u postua në rrjetet sociale nga Totti me diciturën: ‘U tha, u bë…’ duke iu referuar faktit që për herë të parë ai arriti të shëtisë nëpër kryeqytetin italian pa u njohur nga asnjeri.

Sfidanti.al