Lucia Javorcekova sfidon shkretëtirën krejt e zhveshur

Lucia Javorcekova shfaqet në një formë perfekte dhe krejt e zhveshur në shkretëtirë me një postim të thellë në rrjetin social Instagram. ‘Kam frikë të jetoj një jetë pa lëvizje, dua të bëj më shumë, dua të shoh më shumë gjëra, të jem më shumë. Dua të rritem në mënyrë konstante dhe më mirë në atë që jam, në miqësi e lidhje dhe në cdo aspekt të jetës sime. Nuk dua të ndalem për askënd, as për atë që jam tani-shkruante Lucia Javorcekova në postimin e saj.

Sfidanti.al