Leclerc luan Playstation; e dashura pret…jashtë

Playstation në këtë periudhë karantinimi është bërë objekt urrejtjeje nga miliona të dashura të djemve në botë dhe tani edhe e dashura e Charles Leclerc e ka një motiv për këtë.

Piloti nga Monaco, I impenjuar në një garë rally virtuale nuk dëgjoi zilen e telefonit që binte shpesh dhe e dashura e tij mbetiu jashtë porte për 30 minuta. Por më pas vajza pati intuitën për t’u regjistruar në kanalin Twitch të të dashurit të saj ku ai po zhvillonte garën dhe shfrytëzoi chatin për të tërhequr vëmendjen e tij. Misioni u përmbush me ferraristi që qeshi me këtë episode të cilin e tregoi edhe në rrjetet sociale.

Sfidanti.al