Për Ikardin ka tre opsione: Cilin do të zgjedhë Vanda?

Për sulmuesin e shkëlqyer, Mauro Ikardi, kohët e fundit, po thuhet se ai do të largohet nga Interi dhe se vera e ardhshme do të jetë për të një sfidë e madhe. Ka tre opsione që mund të zgjedhë Ikardi për sezonin tjetër, i pari – të vazhdojë të qëndrojë tek Interi, i dyti – Reali i Madridit dhe i treti – PSZH-së. Të dy klubet e fundit janë gati që të paguajnë nga afro 110 milionë euro.

Bashkëbiseduese ose agjente kryesore e tij është bashkëshortja e Mauros, Vanda, që duket se do të marrë vendimin përfundimtar.

Sfidanti.al