Marchetti dhe Ferrari i shkatërruar: Për fat të mirë askush nuk u lëndua

Të cosh Ferrarin për ta larë dhe ta gjesh të shkatërruar; kjo është aventura e hidhur e Federico Marchetitt. Por portieri i Genoas e mori me shumë sportivitet këtë incident dhe këtë e shprehu edhe në rrjetet sociale.

‘Më vjen shumë keq për atë cfarë ndodhi-shkruante Marchetti në një postim të tij-Falë Zotit askush nuk u lëndua dhe ky është lajmi më I rëndësishëm. Ligësitë që kam lexuar deri tani do të gjejnë vendin që meritojnë dhe shpresoj që të mos lexoj më të tillë, besoj se në jetë të tjera gjëra kanë më shumë rëndësi’

Në timonin e Ferrarit 812 Superfast në fakt ishte një prej punonjësve të lavazhit i cili humbi kontrollin e mjetit.

Sfidanti.al