Baloteli dhe gjobat te Mancester Siti; paguante 100 mijë Paund në javë

Sistemi I gjobave të Celsi I Lampard ka ngjallur mjaft diskutime. Trajneri I Bluve të Londrës ka vendosur të aplikojë këtë sistem për të disiplinuar lojtarët e tij, por jo gjithmonë kjo gjë funksionon. Ish shoku I tij I skuadrës Ricards tregon një rast të vecantë të një futbollisti që edhe pse gjobitej vazhdonte të vepronte me kokën e tij dhe bëhet fjalë pikërisht për Mario Balotelin, I cili shkonte gjithnjë me vonesë në stërvitje.

‘Të gjithë te Mancester Siti dukeshin sikur I kishin sinkronizuar orët, por Baloteli ishte gjithnjë me vonesë-tregon Ricards-të ardhurat e gjobave I jepnim gjithnjë për bamirësi dhe në Krishtlindje na ndodheshin si gjendje të pakët 100-150 mijë Paund, të gjitha të ardhura nga gjobat e Balotelit që vinte me vonese. Edhe sikur të ishte brenda në ndërtesë, nëse do të kishim një mbleedhje në katin e mësipërm ai ishte në të poshtmin duke u relaksuar dhe në mbledhje vinte gjithnjë gjysmë I përgjumur’

Sfidanti.al