Uestbruk ndez NBA-në, Oklahoma harron Kevin Durantin!

Lebron Xhejms mund të jetë “Mbreti”, Stefën Kërri” mund të jetë “vrasësi me fytyrë fëmije”, por NBA ka një personazh tjetër për “Showman”. Njeriu i spektaklit quhet Rasëll Uestbruk, padiskutim emri më i shkëlqyer i sezonit, përveçse basketbollisti më i kompletuar fizikisht dhe atletikisht në ligë. Me 35 pikë të shënuara në koshin e Klipersave

Vazhdoni leximin →

Sportistët kampionë serbë – me pasaporta diplomatike!

Ministri Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiç, u dorëzoi, dje, në një ceremoni solemne, pashaporta diplomatike disa sportistëve serbë që kanë fituar medalje në sporte individuale në Lojrat e Olimpike të Rio de Zhaneiros dhe të Londrës, duke i bërë, kështu, ata “ambasadorë të vullnetit të mirë”. Pasaporta diplomatike morën mundësi Davor Stefanek, taekuondistja Tijana Bogdanoviç,

Vazhdoni leximin →